Kalundborgegnens

køreforening

Nyhedsbrev oktober 2017


Maj måned var nok den måned, hvor vi havde flest aflysninger af arrangementer, selv vores Derby stævne med de andre klubber måtte vi aflyse pga. manglende tilmeldinger. Selvfølgelig har vi haft op på vores bestyrelsesmøder, flere gange, hvad det er der går galt og vi er nok nået frem til, at der simpelthen sker for meget både i vores egen klub og i de andre klubber, så det kan være svært at nå det hele. Og derfor vil vi prøve at finde ud af hvad det er I helst vil have af aktiviteter fremover.

Desværre har vi også haft indbrud i klubhuset i maj, heldigvis blev der ikke stjålet noget, men vi måtte jo skifte lås og nøgler.

Årets udøverpris fra Kalundborg kommune

Vi skal da lige huske at fortælle at Line Mortensen fik årets udøver pris fra Kalundborg kommune. Så den 27.5 var vi nogle stykker som tog til Høng og så hun fik overrakt sin pris og klubben fik i den anledning 1000 kr. til klubkassen, det var da flot. Stort tillykke til Line.

 


Pinsetur 4. juni 2017

   

Jeg var desværre ikke selv med på Pinsetur i år, så jeg kan ikke skrive så meget. Men jeg har hørt det var en god tur, arrangeret af Claus, der var 6 vogne afsted og bagefter hyggede alle sig med deres medbragte madpakker.

Klubmesterskab samt 2. afdeling af vores Klub Derby 17.6.2017

   

   

 


Den 17.6 afholdt vi vores årlige Klubmesterskab og 2. afdeling af vores Klub Derby. Der var 12 til start, og det var rigtig dejligt. Vejret var med os og solen skinnede fra en skyfri himmel. Om aften blev der tændt op i grillen og der blev spist og hygget. Tak til alle hjælperen og en stor tak til Carina og Claus fordi de havde sat et godt Klubmesterskab sammen, med orienteringsløb, brugskørsel og kegler.Aftentur ud i det blå 22.6

Torsdag den 22.6 havde Turudvalget arrangeret en tur ud i det blå. Det blev til 2 vogne og 2 ryttere. Vi mødtes hos Mia Maja. Først ristede vi pølser og spiste kold kartoffelsalat. Herefter gik turen fra Mia Maja, som bor i nærheden af Årby, rundt i det meget bakkede landskab en times tid. Lige inden vi nåede hjem valgte himmelen at åbne sig og vandet væltede ned. Godt der kun var 500 m hjem. Vi sluttede turen af med kaffe og kage.

 Weekendtur 14-16 juli

(Annette skrev på facebook 16.7)

Weekend tur fra Skovbakkerne til Reersø og retur igen.

En fantastisk weekend er slut. Jeg takker for en dejlig tur sammen med en masse skønne mennesker og heste. Vi startede vores lille rejse fra Margit og Line. Herfra gik turen 5 km over til Jens Peter, hvor resten af turdeltagerne skulle mødes. Så gik turen 10 km mod Fugledegård, som er et fantastisk naturområde med shelters og spiseplads, selv et pænt toilet var der og masser af plads til hestene. Vi var så heldige, at Lene kom med mørbradgryde til aftensmad og senere på aften blev der tændt op i bålet. En tur ned til Tissø blev der også tid til, sikke en udsigt vi havde. Næste morgen fik vi besøg af Benny som havde morgenmad med, og tænk, Lene kikkede også forbi med morgenmad. Så skulle hestene seles op igen og foldene pakkes sammen og så drog vi videre mod rensnings-anlægget, som lå ved Dronningestenen, en tur på ca 10 km. Solen skinnede og humøret var højt. Først i vogntoget kørte Jens Peter og Brian med et tospand, så kom Margit og Line med deres tospand og meget tæt på kom jeg med Tiffe, tror ikke hun fik set så meget på turen, for hun ville køre med panden helt oppe i den anden vogn. Sidst men ikke mindst kom Mia Maja med lille Hannibal, som uden problemer fulgte de store heste. Efter en velfortjent pause i strålende solskin, pakkede vi igen sammen for at køre de sidste 10 km. ud på Reersø. Desværre forsvandt solen og vinden tog til, men det slog os ikke ud og omkring spisetid var vi fremme på Reersø camping. Til aftensmaden fik vi besøg af Ole og Jimmi som spiste med sammen med os. Vi tændte op i et par engangsgrille, det gør vi så aldrig mere, for de blev bare aldrig varme, det tog meget lang tid før vi fik mad, men med lidt viften med pap og andre ting lykkes det dog til sidst. Efter en hyggelig aften var vi alle grydeklar og meget trætte. Desværre vågnede vi op til blæst og regn og da Hannibal var kommet lettere til skade dagen før og skulle hentes, så sprang jeg med på vognen, og fik Tiffe bragt hjem og Ole var så flink at komme og hente mig. De andre seje "gutter" drog videre i den silende regn, og efter hvad jeg har hørt er alle kommet godt hjem. Tak for en rigtig dejlig oplevelse det gør jeg gerne igen.

 

   


Møllebakken 27.7

Endnu en gang har vi haft muligheden for at tjene ekstra penge ind til klubben på Møllebakken. Det blev til 14.325 kr. lige i klubkassen. Oveni det havde vi en herlig dag i nogenlunde godt vejr. Der var omkring 140 boder og masser af besøg, så Margit og Line havde godt gang i Kaperkørslen og Jane og Jannike fik trukket nogle ponyer rundt. Tak til jer der hjalp til, det er godt at der stadig er nogle som vil hjælpe på sådanne en dag.


   

Birkendegård 19 -20.8.2017

Omkring en måned senere blev det Birkendegårds tur og her tjente vi også den del penge 13.189 kr. blev det til. Vi havde ikke hjælpere nok i år, så smørrebrødet blev bestilt ude i byen, så vi var meget spændte på om det kunne løbe rundt. Det gjorde det heldigvis så det var jo rigtig godt. Igen tak til jer der gad hjælpe til I er guld værd.

3. afdeling af vores Klub Derby 26.8.2017

Efter en lang sommer blev det endelig tid for endnu en afdeling af vores Klub Derby, denne gang var vejret også med os og vi havde 11 til start. Dagen forløb rigtig godt og vi sluttede af med en gang frikadeller og kold kartoffelsalat.

 


4. afdeling af Klub Derby samt Finalen 23.9.2017

Sidste weekend i september afholdt vi sidste afdeling af vores Klub Derby og dermed Finalen, hvor årets samlede Derby vinder skulle kåres. Der var 11 vogne til start, banen var sat op og forhindringerne gjort klar og så gik det løs. Der var spænding til det sidste, men endelig kunne vi kåre dagens vindere og årets Derby vindere. Efter stævnet var der pølser og frikadeller med kold kartoffelsalat. Jeg tror vi var omkring 33 til mad. Vi valgte at tage vores flag ned og dermed sige at det var årets sidste træningsdag. Vi var så heldige at have fotograf på hele dagen. Jimmi, Mia Majas kæreste, var så flink at tage billeder af os alle sammen, som kan nydes inde på vores Facebook side. Tak for det.

 


Løvfaldstur 7.10.2017

Så blev det dagen for vores Løvfaldstur og til trods for regn og blæst, mødte der 6 vogne op til turen, som Benny og Jens Peter havde arrangeret. Den gik rundt i den smukke natur omkring Svebølle og varede omkring 2 timer. Bagefter var der Gule ærter og Gullash suppe til alle 34 personer, hos Jens Peter, som jo desværre var kommet på hospitalet, men hans søde kone Lene sørgede for os alle sammen, tak for det.