Velkommen til

Kalundborgegnens

køreforenings hjemmeside

Nyhedsbrev


Nyhedsbrev juli 2015


Mandagstræning: Der har været mandagstræning med spisning næsten hver mandag siden sæsonstart i april. Vi holder ferie fra mandagstræning på kørebanen i juli måned, men det er planlagt med fællesspisning mandag d. 3. august. Husk at kontakte Hanne senest torsdagen før for tilmelding til spisning.


Klubhuset: Flere medlemmer har spurgt til adgang til brug af klubhus og kegler bla. ved søndagstræning. Vi arbejder på en løsning, som bla. indebærer udskiftning af låse, da de eksisterende er slidte. Indtil vi har en løsning helt på plads, er man velkommen til at kontakte medlemmer af bestyrelsen for at få låst op.


Løvspringstur: Igen i år valgte vi at lave en Løvspringstur/ orienteringstur. Turen blev kørt i Torbenfeld skoven d. 9. maj, og hele 9 ekvipager deltog. Turen var 16 – 17 km, hvis man fulgte den planlagte rute. Nogen kørte dog, mere eller mindre bevidst, en længere eller kortere rute, men alle havde en fin tur. Da alle havde spændt fra regnede det, så vi klemte os sammen bagi Jens Peters bil og spiste frokosten der. Vinderne med flest korrekte besvarede spørgsmål var: 1. Jannike Larsen, 2. Rina Bock, 3. Line Mortensen. Der var hestebolcher til de placerede.


Top Cup og Dressur Cup d. 14. juni: KEKF har igen i år afholdt Dressur Cup og Top Cup. Der kom et par frameldinger i sidste øjeblik, men 16 ekvipager startede dressur og 18 ekvipager startede keglekørsel. En stor tak til alle de hjælpere, som var med til at afvikle dagen. Uden jer intet stævne. Rigtigt mange medlemmer af KEKF deltog ved dette stævne og her er dagens resultater:

Resultater

Bennys Billeder

Ernsts Billeder


Pinsetur: Igen i år blev Pinseturen kørt med start fra Sortenstenen. Turen på 10 – 12 km gik rundt i Asnæs Forskov. 7 ekvipager deltog og en enkelt måtte melde fra i sidste øjeblik pga. halt hest, men det lykkedes lige med nød og næppe at få plads til alle passagerer på vognene alligevel. Vejret var så flot, som man kan ønske sig i slutningen af maj og efter turen hyggede hestene sig med at græsse mens vi andre spiste vores medbragte frokost i det grønne.


Møllebakken: KEKF deltager igen år i et begrænset omfang af Møllebakkearrangementet d. 23. juli. Har du lyst at hjælpe, så kontakt Jens Anker tlf. 22351428 eller Jens Peter tlf. 29681525 snarest.


Husk også at der er veterantraktorweekend på Birkendegård d. 15 – 16. august og alle hjælpere er velkomne til at kontakte Benny eller Jens Peter.


Ved arrangementer der afholdes af Kalundborgegnens Køreforening ( Møllebakken og Birkendegård ) er det af bestyrelsen besluttet, at de medlemmer som hjælper på disse dage ved at køre kaperkørsel og ponyridning, skal betale 20 % til KEKF af den indtægt de tjener til egen lomme ved arrangementet. For at få den slags arrangementer til at hænge sammen, er nogle hjælpere nød til at holde fri fra arbejde for at tjene til foreningen, ved f.eks. at stå P-vagt, mens andre medlemmer tjener til egen lomme f.eks. ved at køre kaperkørsel. Det kan godt virke lidt urimeligt og derfor denne beslutning. Beløbet skal overføres til foreningens bankkonto, senest en uge efter arrangementet og kassereren have besked derom.


Klubmesterskab: Vi afholder klubmesterskab lørdag d. 29. august. Der køres konkurrence i løbet af dagen, hvorefter der grilles ved klubhuset om aftenen. Der kommer propositioner på hjemmesiden og i klubhuset senest 3 uger før.


Køb/salg: Klubtøj sælges med KEKF logo kontakt Kurt Haupt, Undervisning med Kurt Klindt tilbydes i Kalundborg / Ubby kontakt Anne tlf. 22774728…se mere på hjemmesiden www.kekf-koere.dk


Nyhedsbrev og hjemmeside: Al information til nyhedsbrevet og/eller hjemmesiden sendes til Anne Carina Hansen  malmosegaard@mrmagoo.dk / 23437440