Velkommen til

Kalundborgegnens

køreforenings hjemmeside

Nyhedsbrev


Nyhedsbrev september 2015


I skrivende stund bliver der afholdt VM for tospand heste i Ungarn, Landsstævne i Midtjysk Køreselskab og Landsstævne på Dorthealyst. En enkelt KEKF-kusk, Line Mortensen, deltager på Dorthealyst og vi krydser selvfølgelig fingre for hende. Om et par uger, nærmere bestemt d. 27/9, afholdes der Top Cup og Dressur Cup finale på Dorthealyst, hvor flere KEKF-kuske har kvalificeret sig. 10 har kvalificeret sig til Top Cup og 7 til Dressur Cup. Tilmeldingsfristen er ikke udløbet, så hvor mange der deltager er endnu ukendt. Men kom over og hep på dem. Der er i hvert fald et par stykker, som pt ligger placeret med god chance for at vinde de røde vinderdækkener. Og som alle ved, kører KEKFerne ikke kun konkurrence. Bare inden for den seneste uges tid har 2 kuske været ude og køre kaper, 2 andre har kørt opvisning ved St. Hestedag, 2 har kørt opvisning på Gørlev kræmmermarked og 2 andre har været i skoven og trække tømmer-rafter ud. Jo, KEKFerne er glade for at køre med heste 


Møllebakken: KEKF deltog igen år i et begrænset omfang af Møllebakkearrangementet d. 23. juli. Dvs. der blev kørt kaper og ponyridning. Jens Anker stod for at modtage tilmeldinger til stande samt en masse forberedende opgaver. Endnu engang var det kun medlemmer af bestyrelsen samt kaperkusk og ponytrækkere, der var med til at klare de praktiske opgaver på dagen. Og det er rigtigt synd, for vi kører træt i det. Foreningen tjener godt 12.000 kr ved Møllebakkearrangementet, og disse penge er med til at holde alle medlemmers kontingent nede. Derfor kunne det være rart, hvis flere medlemmer ville ofre en halv eller en hel dag på at være hjælper engang imellem. Ikke bare på Møllebakken, men også på Birkendegård og ved stævner, hvor der er brug for hjælpere.


Sommerferietur: Det lykkedes ikke at lave en fælles KEKF-tur i år. Dog har flere medlemmer alligevel været af sted på sommerferieture arrangeret af andre foreninger eller private.


Birkendegård: Vejret var ikke det bedste, men ellers gik det rigtigt fint, og de overskydende pølser fik vi solgt til Hvidebæk Støtteforening, som vi samarbejder med på Birkendegård.


Klubmesterskab: Konkurrencen blev ændret lidt i forhold til de seneste år, og denne gang blev det afholdt på kørebanen ved klubhuset. Køreruten var kun 5 – 6 km lang og der skulle indsamles 5 poster med i alt 10 spørgsmål. Det er svært at lave en kørerute fra klubhuset til de kuske som kører med ”mindre trafiksikre” heste. Måske der næste år laves to køreruter; en kort og en længere. For vi vil gerne have en klubmesterskabskonkurrence, hvor flest mulige af vore medlemmer kan deltage. Efter køreruten var der hele 5 brugsprøver med rykning, kørsel på lige linje, opsamling/afsætning af genstand, hesteskokast og kørsel over gummiplade og flagpyntet bro. Konkurrencen blev afsluttet med keglekørsel efter særlige KEKF-regler. Dvs. der var bla. fri beklædning. Og kuske der kørte med små ponyer og sulky, fik mulighed for at køre uden groom på vognen, hvilket har været et stort ønske. Resultaterne kan ses på hjemmesiden og på opslagstavlen i klubhuset. Om aftenen var der grillfest på kørebanen. Tak til Klindt Ride- (og-køre)udstyr og Dyrenes no. 1 for fine sponsorpræmier. Klubmester enspand blev Margit Mortensen og klubmester tospand blev Benny Petersen.


Klubstævne i dressur: KEKF har efter den gule folder blev trykt, fået mulighed for at afholde klubstævne i dressur søndag d. 20. september. Konkurrencen foregår på den måde at kusken kører sit program en gang, hvorefter denne modtager dommerens kritik af kørslen, herefter køres ud på opvarmningsbanen, mens en anden kusk er på banen. Herefter køres programmet igen af den første kusk. Der køres i én samlet klasse og vinderen er den kusk, der i en gennemkørsel opnår højest procent. Det er også præmie til den kusk, som opnår den højeste procentmæssige forbedring fra 1. gennemkørsel til 2. gennemkørsel. Har du lyst at hjælpe med afvikling af stævnet så kontakt Anne Carina Hansen malmosegaard@mrmagoo.dk / 23437440.


Mandagstræning: Sommerens sidste mandagstræning med spisning i klubhuset er mandag d. 21. september. Husk tilmelding til Hanne tlf. 41363054 senest torsdagen før.


Bustur 3/10: KEKF har i år valgt at lave en bustur for medlemmer samt hjælpere. Foreningen betaler bussen og turen går til Egholm Slot med rundvisning på museet, rundvisning i København v. Jørgen Konge samt spisning på Ny Kro. Se vedhæftede indbydelse. Bemærk tilmelding allerede 19. september !!


Løvfaldstur 10/10: Løvfaldsturen køres i år fra Birkendegård, hvor alle skal være forspændt og klar til at køre kl. 10. Turen er ca. 15-16 km lang. Efter turen spiser vi gule ærter og gullasch på museet, som vil være åbent i dagens anledning. Tilmelding senest 1/10 til Claus Hansen tlf. 21624401. Ved tilmelding skal oplyses om man ønsker gule ærter eller gullasch. Maden koster 100 kr.


Klubfest 7/11: Indbydelse kommer senere.


Julebanko 30/11: Vi ved godt at det allerede nu er tidligt at tænke på jul, men skulle nogen have lyst at sponsorere eller skaffe sponsorgaver til bankoet, så er de meget velkomne. Kontakt: bestyrelsen.


Indendørsstævne 23/1: Pga. vores meget lille hjælperstyrke, har KEKF besluttet ikke at være medarrangør ved indendørsstævnet i januar. Det står selvfølgelig vore medlemmer frit, at være hjælper ved stævner afholdt af andre foreninger.


Køb/salg: Klubtøj sælges med KEKF logo kontakt Kurt Haupt, Undervisning med Kurt Klindt tilbydes i Kalundborg / Ubby kontakt Anne tlf. 22774728…se mere på hjemmesiden www.kekf-koere.dk

Nyhedsbrev og hjemmeside: Al information til nyhedsbrevet og/eller hjemmesiden sendes til Anne Carina Hansen  malmosegaard@mrmagoo.dk / 23437440-


KEKF BusturKEKF indbyder medlemmer samt hjælpere på bustur lørdag d. 3/10.


Program:


Kl.  9.00 – Bussen kører fra KEKF Klubhus ( Lynglodden 4 B, 4400 Kalundborg )

Kl. 10.00 – Rundvisning og kaffe på Egholm Museum

Kl. 12.00 – Frokost ( medbring madpakke )

Kl. 12.30 – Bussen kører mod København

Kl. 13.30 – Rundvisning i København v. Jørgen Konge

Kl. 18.00 – Middag på Ny Kro i Kvanløse

Kl. 20.00 – Bussen kører mod Kalundborg

Kl. 21.00 – Turen slutter ved KEKF KlubhusEgholm Museum er en samling af gamle, antikke og historiske skydevåben.

Udstillingen rummer i dag en helt unik samling af våben fra 1600 -tallet op til og med 2. Verdenskrig.

Der er over 600 skydevåben og mere end 80 mannequiner.

Museet råder over en pæn samling af western sadler, våben, sporer mm.

Derudover er vi lige ved at være færdige med vores nye udendørs western afdeling. Herfra kan man sidde og nyde kaffen efter rundvisningen.


Der vil være kaffe i bussen samt på Egholm museum, men maden skal man selv betale. KEKF medbringer øl/vand på turen, som kan købes til de vante klubpriser.Tilmelding senest 19/9 til Benny på tlf. 59595676/ 40746876

Pris for hele turen excl. mad ( medlemmer og 2015-hjælpere ) 100 kr/pers.

Pris for hele turen excl. mad ( ikke medlemmer ) 400 kr/pers.Vi glæder os til at se jer alle sammen

Venlig hilsen

Kalundborgegnens KøreforeningTillæg sendt 21/9:

Indbydelse til Klubfest i Kalundborgegnens køreforening

Lørdag d. 7. november 2014 kl. 18

Festen foregår i Jens Peter's gildesal, Rugtvedvej 2, 4470 Svebølle


Menuen vil bestå af diverse lune retter. Drikkevarer kan købes. Tag familie og venner med og lad os få en rigtig hyggelig aften


Der vil være musik fra jukeboks, uddeling af pokaler til klubmestrene, og bestyrelsen har igen i år besluttet, at der ved festen skal afholdes en hemmelig afstemning blandt foreningens medlemmer om, hvem der skal tildeles pokalen for Årets kusk 2015 og Jens Jensens vandrepokal for Årets KEKF’er 2015. Hvis du er forhindret i at deltage i festen, men stadig ønsker at stemme, så kan du brevstemme. Du skal sende brev eller email om, hvem du stemmer på, hvilken pokal du ønsker personen skal have, og hvem du selv er. Breve eller emailstemmer skal sendes til Claus Hansen, Kærbyvej 14, 4400 Kalundborg eller malmosegaard@mrmagoo.dk, så de er fremme senest 4/11.Pris: 150 kr. pr. personTilmelding til festen - bordbestilling

kontakt

Jens Peter Johansen

Tlf. 29 68 15 25


Senest 29. oktober